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venerdì 21 novembre
dalle 8:30 alle 15:30

Sinergy Event: Valorisation of biomolecules for food and non-food applications

This event provides a platform for sharing insights, discussing challenges and opportunities, and highlighting synergies between four projects supported by the European Union, creating a space for cross-collaboration and inspiring future innovations. The event will present the unique contributions of each project while demonstrating their potential for collective work toward a sustainable, circular economy aiming at the valorization of biomolecules for food and non-food applications

Quando

  • 21 novembre dalle 8:30 alle 15:30

Organizzato da

Dipartimento di Scienze agroalimentari, ambientali e animali

Destinatari

Aziende, Ricercatori, Stakeholders del settore agro-alimentare

Contatti

Prof.ssa Lara Manzocco, email: lara.manzocco@uniud.it

Dove

Auditorium, Nuova Biblioteca Rizzi, via Fausto Schiavi 44, Udine

venerdì 21 novembre
dalle 9:30 alle 13:00

Esperienze di consociazione in Italia: bilancio e prospettive

venerdì 21 novembre
ore 9:30

European political identity: what future?

venerdì 21 novembre
dalle 12:00 alle 13:30

Cattedra di Diritto dei trasporti